Benergy LiFePO4-Akut

Benergy LiFePO4-akut ovat nykyaikainen vaihtoehto lyijyakuille. Valmistamme erikokoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja akkuja, erilaisiin käyttötarkoituksiin. Lifepo4 akuilla on merkittäviä hyötyjä verrattuna lyijyakkuihin. Ne ovat mm. latausmäärät (elinikä), koko, paino, LifePO4 akun energia tiheydestä johtuen ne ovat erittäin nopeasti ladattavissa.

Myös akun purkausvirta on lyjjyakkua huomattavasti suurempi ja saat siitä irti melkein 100% tehon. Näistä syistä johtuen voit mitoittaa LiFePO4 akun Ah tehon jopa puolta pienemmäksi kuin lyijyakun. Tällä on merkittävä vaikutus mm. akun painoon. Kun 12V200Ah lyijyakku painaa n. 52 kg niin saman energia määrän saat  12V100 Ah LifePO4 akusta joka painaa n.12kg! Kooltaan se on alle puolet lyijyakusta.

LifePO4 akku on täydellinen valinta mm. seuraaviin käyttökohteisiin; veneen ja matkailuautojen käyttöakuiksi, veneen, scootterin, golfauton voimanlähteeksi, aurinkoenergian talteenottoon talossa ja mökillä, akuilla toimiviin trukkeihin, vinsseihin ja muihin vastaaviin laitteisiin.  LifePO4 akut ovat erittäin vakaita, ei tulipalo- tai räjähdysvaaraa. Eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja niistä ei tule kaasupäästöjä.

Katso https://www.lifepo4.fi/